top of page

Запрошуємо Вас до участі у I Всеукраїнському науково-практичному семінарі “Сімейні цінності: теорія

Семінар відбудеться 22 травня 2015 року у приміщенні Державної науково-педагогічної бібліотеки ім. В. О. Сухомлинського (адреса: м. Київ, вул. М. Берлинського, буд. 9).

Реєстрація учасників з 900 до 1000. Початок о 1000.

До участі запрошуються науковці, науково-педагогічні та педагогічні працівники вищих та середніх загальноосвітніх навчальних закладів, працівники науково-методичних центрів та методкабінетів, аспіранти, докторанти, представники державних інституцій та громадських організацій, релігійних конфесій та всі, хто прагне ефективно розв’язувати проблеми формування сімейних цінностей в учнівської молоді і бажає обмінятися досвідом за темою семінару.

Проблематика семінару:

1. Потреби суспільства щодо підготовки молоді до майбутнього сімейного життя.

2. Науково-методичне, інформаційне й нормативно-правове забезпечення формування цінностей сімейного життя у дітей та учнівської молоді.

3. Формування сімейних цінностей у вихованців закладів інтернатного типу.

4. Формування сімейних цінностей у дітей шкільного віку у взаємодії сім’ї і школи.

5. Вітчизняний і зарубіжний досвід формування сімейних цінностей у дітей та учнівської молоді.

В рамках семінару “Сімейні цінності: теорія і практика формування” планується презентація програми Всеукраїнського експерименту “Я громадянин, сім’янин, професіонал”. Запрошуємо усіх бажаючих взяти участь.

Планується видання щорічного посібника “Сімейні цінності: теорія і практика формування” Бажаючих опублікувати у посібнику свої теоретичні й практичні розробки з проблеми формування цінностей сімейного життя у дітей та учнівської молоді просимо підготувати матеріали в електронному і роздрукованому вигляді.

Контактні особи:

З питань подання матеріалів до посібника “Сімейні цінності: теорія і практика формування” – Карпушевська Леся Романівна, моб. 050-551-31-22, е-mail: internaty@ukr.net;

З питань участі у роботі семінару –

Павицька Катерина Миколаївна, моб. 067-683-14-73, е-mail: lab.sim.vyh@gmail.com


Новости
Archive
Search By Tags
Тегов пока нет.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page