top of page

ПЕРШИЙ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ВЕБІНАР КУРСУ "СІМЕЙНІ ЦІННОСТІ"


Шановні коллеги!

Міжнародна громадська організація "Рада сімей України" за підтримки Інституту модернізації змісту освіти при Міністерстві освіти і науки України запрошує вас

24 вересня 2015 р. о 16.00

на Перший всеукраїнський вебінар на тему

«Вступне заняття курсу «Сімейні цінності».

Під час вебінару Ви зможете отримати відповіді на всі питання організаційного та методичного характеру щодо викладання та запровадження курсу «Сімейні цінності» у Вашій школі, а також поділитися власним досвідом.

Ведучі вебінару:

Пріт Віктор Іванович, голова правління МГО "Рада сімей України", тренер та співавтор курсу «Сімейні цінності».

Корецька Леся Володимирівна, начальник відділу неформальної та інформальної освіти дітей Інституту модернізації змісту освіти при Міністерстві освіти і науки України, тренер, учитель та співавтор курсу «Сімейні цінності».

Ємельяненко Сергій Анатолійович, виконавчий директор МГО "Рада сімей України", тренер та учитель курсу «Сімейні цінності».

Рекомендуємо пройти реєстрацію на вебінар за 1 день до початку вебінару (реєстрація тут >>>). Там Ви отримаєте посилання для входу до веб-кімнати. Рекомендуємо зберегти це посилання у ворді, щоб наступного разу Ви могли швидко потрапити до веб-кімнати.

Якщо у Вас залишились питання, Ви можете написати (admin@rada-ukraine.org ) або зателефонувати нам (тел. 095 302 40 39).

До зустрічі на вебінарі!

З повагою,

Сергій Ємельяненко


Featured Posts
Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Тегов пока нет.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page